Het succes van elk renovatieproject is in de ogen van de toeschouwer. Ik denk niet dat iemand spijt heeft na de renovatie van hun eigen huis. We weten hoe het er vroeger uitzag, dus we waarderen de verbeteringen. Vandaag is er, dankzij een uitgebroken muur, een nieuwe keuken die uitkomt op de woonkamer. Veel beter advies! 

Plannen

Elk project stuit op een paar onverwachte obstakels. Er is het mysterieuze loodgieterswerk dat door de muur loopt die u hoopte te slopen.

Of het feit dat de kamers in uw huis eigenlijk niet vierkant zijn. Als u renoveert zonder plannen gaan uw beslissingen lijken op kortere wegen en improvisaties. Plannen is de beste voorbereiding voor elke klus. Meet de klus op, controleer het onverwachte, kies zorgvuldig de materialen en maak afspraken over de afwerking voordat u ergens aan begint.

Doe de basis goed

Als je kamers toevoegt, zorg er dan voor dat ze genoeg stopcontacten en fatsoenlijke verlichting hebben. Als je ramen toevoegt, zorg dan voor dubbel glas. En als u zich niet op uw gemak voelt bij het glad pleisteren van de muren en het plafond – laat er dan een expert bij komen.

Hou het simpel

Details in het ontwerp hoeven niet chic te zijn om er goed uit te zien. Een eenvoudige, basic nieuwe kamer kan er geweldig uitzien dankzij een vleugje kleur van een paar kussens, of door een slimme keuze van boekenplanken.

U kunt beter een eenvoudig ontwerp hebben met wat ruimte voor decoratie dan uw budget te verbrassen aan te dure inrichtingen en niets over te houden voor meubels en meubilair.

Behoud het karakter

Op een dag als we allemaal naar de hemel of de hel gaan, zal er een speciale hel zijn voor verbouwers die hun oude huizen niet zozeer hebben gemoderniseerd, maar hun huizen volledig hebben verbasterd.

Ik denk aan de mensen die haciënda bogen aan hun jaren 1960 bungalows toevoegden. De waarheid is, de meeste huizen hebben goede botten. De huizen van de staat uit het begin van de jaren 50 hebben houten vloeren die verbluffend mooi zijn. De woningen uit de jaren zestig hebben een gevoel dat zich leent voor een open woonruimte. Ongeacht de leeftijd van het huis, houd het nieuwe werk in overeenstemming met het karakter.

Reacties zijn uitgeschakeld.